Skip to main content.

Folk elsker allsang!Det var skikkelig moro å lansere Allsang med Kleppevik-prosjektet, publikum sang med fra første strofe og storkoste seg. Det som var ekstra gøy, var at folk i alle aldre møtte opp, folk i tyveårene sang like hjertelig som de godt voksne.

Dette opplegget passer aller best i lokaler der orkesteret kan få god kontakt med gjestene. Det hele skal være som en god hjemmefest, de på scenen er ikke ”gjestende stjerner”, men forsangere som drar med seg publikum i sangen.

Målet er å skape den gode, intime og lettlivede stemningen der publikum er hovedpersonene.

Vi har et firemannsorkester: Gitar, bass, trommer og keyboard, samt to forsangere (mann og dame). Sangene er arrangert i godt allsang-toneleie og de to forsangerne har stemmer som passer godt sammen med stemmene til vanlige folk. Forsangerne er også fine folk som er flinke til å spre humør, latter og engasjement.

Vi har et bredt utvalg av Johannes Kleppevik sine sanger, og deler enten ut et sanghefte, eller viser tekstene på lerret/storskjerm der det er mulighet for det.

Det ser også ut til at svært mange kan tekstene til sanger som ”Per vil du danse”, ”Ein sommarvals”, ”Et uljeventyr”, ”Eg har ein engel” osv.

Det viktigste er at allsangen medfører senkede skuldre og høy hevet trivselsfaktor!

For booking, kontakt:

Mona Vindenes
Tlf 416 34 723
mona@vindenes.no

Bilde fra Rubinen