Skip to main content.

DAMENES DRØM!

Unge menn i alle aldere lar seg lett rive opp av stolen når De Musikalske Dvergene fyrer løs.

Bilde av de musikalske dvergene

Fem herrer startet et rockeband med et motto og en programerklæring: Garantert ambisjonsløs rock!

De hadde en klippefast tro på at hvis de laget sanger om vanlige ting, og sang slik de snakket, så ville folk skjønne hva de snakket om.

De som i sin tid heiet Dvergene frem har for lengst fått andre ting å henge fingrene i. Men nye har kommet til, ofte unge menn, men der det er unge menn er det også unge damer. De Musikalske Dvergene trives best i tett og god og direkte kontakt med publikum - uten nykker og fjas! - Dette er et inkluderende kultband!

- De fikk tidlig status som omgjengelige og jordnære, og mens trender og frisyrer har endret seg har Dvergene stått stødig og holdt fast ved sitt opprinnelige motto!

De Musikalske Dvergene dukket opp i bølgen av norske ”New Wave-band” på tampen av syttitallet. Navnet var et selvironisk og muntert spark til de hardtslående navnene andre grupper på denne tiden smykket seg med. De fleste av disse ”andre gruppene” er nå forsvunnet, noen har gjenoppstått, men De Musikalske Dvergene har vært her hele tiden.

De Musikalske Dvergene har hardnakket fortsatt med å levere en stadig større samling sorgmuntre og selvironiske sanger om hverdagens fortredeligheter. Sanger som passer til små og store konserter, som allsang på vorspiel, fest og nachspiel, eller som lydspor til oppvasken.

I tillegg til seks kritikerroste plater har De Musikalske Dvergene stått bak boken ”DMD - Ned Abels Alle’” (Eide forlag) skrevet av tidligere gitarist Allert Bøkenes og låtskriver og sanger Helge Grønhaug. Helge Grønhaug har også - siden høsten 2007 - vært fast kåsør i Herreavdelingen NRK P1.

DMD logo
Kontakt
Mona Vindenes:
tlf: 41 63 47 23 e-post: mona@vindenes.no
De Musikalske Dvergene:
nettadresse: www.dvergene.no , e-post: dvergene@gmail.com